Superplatz anerkendelse suppleres med nye tiltag

30. januar 2024

Igen i år i er Henne Strand Camping og Resort blevet kåret til Superplatz af tyske ADACs campingportal. Samtidig er indehaverne, Tina og Peder Kristensen sammen med deres team i fuld gang med at forandre og udvikle nye tiltag på selve pladsen.

 

”Vi er selvfølgelig glade og stolte over igen at modtage den fornemme og prestigefyldte pris, som derved markerer os som én af Europas bedste campingresorts”, siger Tina og Peder.

 

Henne Strand Camping og Resort har modtaget prisen som én af tre pladser i Danmark baseret på ADAC's brugere vurderinger på campingportalen PINCAMP. Her har Henne Strand Camping og Resort opnået en top 5 placering i Danmark og en top 100 placering i Europa. Kåringen som Superplatz er baseret på en inspektion af faciliteter og området fra ADAC og en vurdering af gæsternes tilfredshed.

 

Gæster og medarbejdere går hånd i hånd

”Anerkendelsen havde vi aldrig opnået uden vores gæsters opbakning. Vi vil dog gerne understrege, at den vigtigste forudsætning for, at det sker, er vores dygtige medarbejdere. Det er jo dem, der sikrer gæsternes positive oplevelser fra ankomst til afrejse”, siger Tina og Peder.

 

Udviklingsplaner er skudt i gang

Samtidig med kåringen som Superplatz står Henne Strand Camping og Resort midt i en udviklingsproces, der omfatter en del nye tiltag, der alle matcher stedets kendte livsnyder tema. ”Både vores gæster og vi har brug for nye tiltag for fortsat at skabe en udvikling på vores resort. Derfor har vi flere projekter på tegnebrættet. Tre af dem er allerede i fuld gang og er med til, at vores gæster kan udleve deres indre livsnyder”, fortæller Tina og Peder.

 

Øget udlejningskapacitet

Det drejer sig om en markant udvidelse af udlejningskapaciteten. I øjeblikket bliver der etableret ni nye Natursuites 3,0. Elegante, velindrettede lodges i det velkendte runde design med egen spa, sauna og stor lækker terrasse. Som de øvrige lodges bliver de indrettet med funktionelle og smukke møbler og interiør i ekstra god kvalitet, der gør opholdet til noget særligt.

 

Fra café til brasserie

Samtidig er håndværkerne gået i gang med en større udvidelse og renovering af café og lounge område, Café HAV. Det bliver nu til et brasserie med større kapacitet og flere muligheder for både pladsens og byens gæster. Den velkendte og hyggelige atmosfære og indretning videreføres og nu med endnu en opgradering.

Endelig renoveres Villa Play, både indendørs og udendørs med nye legeredskaber og legehus. Her kan børnene – måske sammen med forældre eller bedsteforældre – hygge sig og lade legebarnet få frit løb.

 

ADAC Superplatz 2024
gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-