SPA OG VELVÆRE OMRÅDE

Morgenspa for voksne (16+ år)

Fra kl. 8.00 - 10.00 er der morgenspa. Dvs. at du i det tidsrum kan nyde roen og samværet med andre voksne. Start dagen med lidt motion og kropspleje. Her kan du få wellness, der omfatter hele din krop og en sanseoplevelse, der plejer dit sind. Nyd den subtropiske varme – luften er 32 grader og vandet 30 grader. Tag dig god tid, og prøv alle de skønne bade og saunaer.

 

Finsk Sauna

Denne sauna har en temperatur på ca. 90 grader og en luftfugtighed på under 10 %. Den høje varme får kroppen til at slappe af og sætter gang i svedproduktionen.

 

Bio Sauna

Denne sauna har en temperatur på ca. 55 grader og en luftfugtighed på omkring 50 %. Det gør at varmen i biosaunaen føles mild. Saunaen dufter mildt og er en skøn kombination af varmen fra en finsk sauna med fugtigheden fra et dampbad.

 

Infrarød Sauna

Den infrarøde sauna varmer kroppen op indefra og øger blodcirkulationen. Er særligt egnet til ømme led og muskler, da varmen trænger langt ind i vævet.

 

Bio sauna
infared sauna

 

Dampbad

Klassik dampbad med op til 100 % luftfugtighed. Dampen dufter blidt, og den fugtige varme bløder din krop og muskler op. Dampen åbner hudens porer og hjælper huden med at udskille affaldsstoffer. Dampbadet er i øvrigt det perfekte sted at give dig selv en bodyscrub, en ansigtspeeling og en hårkur. Det er fordelagtigt at påføre produkterne i dampbadet. Bliv i dampen, så længe det er behageligt og når du kommer ud, kan du tage en tur under sansebruseren. Husk at skylle produkterne grundigt af inden du går videre.
Du kan købe en lækker produktpakke i receptionen.

 

Sansebruser

Dråber af velvære og stråler af massage. Sansebruseren er med terapeutisk aroma, lys og lyd.

 

Dampbad
senserbruser

 

Der ud over er der også:

  • Loungebænk med varme og infrarødlys
  • Koldvandsbruser
  • Spabad
  • Loungeområde
  • Hvileområde
  • Indendørs opvarmet pool

Saunagus
Saunagus er en aroma terapeutisk oplevelse, der renser kroppen for affaldsstoffer og giver fornyet energi. Det foregår ved, at en ”Gusmester” kommer æteriske olier på de glohede sten i saunaen og svinger duften af olierne rundt i saunaen med et håndklæde. Vi afholder saunagus med jævne mellemrum – så hold øje med aktivitetskalenderen eller hent vores aktivitets-app.

 

Læs mere om vores rengøringssystem.

 


 

PRISER

Pr. person 85,-
Baby 0-1 år Gratis
Morgenspa for voksne (16+ år) 55,-

 

Adgang til vandland indgår i aktivitetspakken – læs mere!

Som gæst på Henne Strand Resort, har du mulighed for at tilkøbe en aktivitetspakke. Pakken giver gratis adgang til vandlandet

gavekort

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-