Livsnyder

Ferie ideelt for livsnydere
LIVSNYDER OG SENIOR CAMPING

Luksuscamping i fantastiske omgivelser

Henne Strand Resort tilbyder 5 stjernet camping ved Vesterhavet.

 

Henne Strand byder på oplevelser til livsnydere – hvad enten I er til gastronomi, shopping eller afslapning i noget af Danmarks flotteste natur. Resortets placering midt i denne ferieperle bringer livsglæde og dejlige oplevelser til dem som søger det.

 

Som Resort holder vi en høj kvalitet i alt hvad vi laver og tilbyder. Faciliteterne er i top, og det er vigtig for os at alle vores gæster nyder ferien. Som gæst kan du forvente en hyggelig atmosfære og et højt serviceniveau.

 

Camping er for os synonym med selvforkælelse i fantastiske omgivelser. Og netop omgivelser hos Henne Strand Resort er ideelt for livsnydere, som ønsker luksuscamping i Danmark.

 

KULINARISK FORKÆLELSE

Kulinariske oplevelser i særklasse. Udvalget i og omkring Henne Strand kender ingen begrænsninger. Få kilometer fra Henne Strand kan du bl.a. opleve den unikke Henne Kirkeby Kro, som er en af landets absolut bedste restauranter med Danmarks største køkkenhave. Desuden kan vi varmt anbefale Strandgaardens a la carte menu samt Henne Mølleå Badehotels nordiske køkken.

 

I Henne Strand går store kulinariske oplevelser hånd i hånd med hyggelige caféer, pizzeriaer og lækre ishuse. Henne Strand tilbyder forkælelse til enhver smag – og størrelse.

 

En god ferie fuldendes med gode kulinariske oplevelser.

SHOPPING

Her er fristelsen stor med et utal af shoppingmuligheder som rummer alt fra designermærker til kendte brugskunstmærker.

 

I Henne Strand finder du altid et godt tilbud.

 

Besøg den hyggelige ferieby og nyd den gode atmosfære hele året rundt.  

Forside natur.jpg

NATUREN

Resortet ligger nabo til Blåbjerg Klitplantages uspolerede natur, som bare venter på at blive udforsket og nydt.

 

Kun få minutter fra Henne Strand ligger Filsø, et af Danmarks største natur genopretningsprojekter, der byder på fantastiske naturoplevelser

 

Naturen byder på klitter, egekrat, lyng, hede og masser af frisk luft. 

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-