Lær at brygge øl

Brygmester Mads Jensen kommer og viser, hvordan man brygger en øl. Øllet brygges fra bunden på malt og humle – helt uden ekstrakter. Undervejs fortæller han om de forskellige stadier i processen – og der vil være rig mulighed for at smage de forskellige malt og humletyper. GRATIS

Ølsmagning og tapas

Brygmester Mads Jensen fortæller om bryghusets historie og bryggeprocessen fra malt til flaske – alt imens der smages på forskellige ingredienser samt flere af bryghusets øltyper. Til den sanselige oplevelse serveres en lækker tapas tallerken.

Ølsmagning og tapaz
13.10.2015

Sådan gik dagen!

I går afviklede vi 1. etape af vores øl-glæde tema med ”Lær at brygge øl”-arrangementet, hvor brygmester Mads Jensen bl.a. fortalte at han nu er gået i gang med det første prøvebryg.

Vi afsluttede dagen med vellykket øl-smagning og tapaz arrangement, hvor alle fik lov til at smage øllets mange forskelligheder.

Vi glæder os til den videre proces, og selvfølgelig den endelige lancering i Kr. Himmelfartsferien i 2016.

14.10.2015

Første bryg i proces!

Vores kommende øl læner sig en anelse op af Refsvindinges Ale nr. 16. Og efter et par prøvebryg i december kan vi fortælle at resultatet er en nøddebrun brown ale med en blød og rund smag.

Vi prøver nu at tilføje lidt hyben og andet godt, så vi har 3 varianter klar til prøvesmagning – sammen med vores gæster og andre interesserede lørdag d. 24/3, i Påsken.

Gennem hele processen har vi brugt en europæisk challenger humle.

18.11.2015

Hvad skal brygget hedde?

Kom med dit bud til navnet på vores kommende bryg!

Bedste indspark vinder 6 flasker af vores bryg, når vi har den endelig produktion klar i Kr. Himmelfarts ferien.

Det eneste du skal gøre er at skrive dit forslag i kommentarfeltet på vores Facebook-opslag - hop direkte på vores Facebook-side her.

P.S. Jeres indspark behøver ikke at afspejle sig i ingredienserne eller lignende. Der er frit slag! :)

ølsmagning i påskeferien.
15.01.2016

Tapning af variant nr. 2

Her ses Brygmester Mads Jensen i gang med tapningen af variant nr. 2. Vi glæder os til at smage resultatet! :)

Vi vil til vores arrangement i Påsken have 3 varianter af bryggen, som I skal være med til at smage! Til arrangementet kommer Mads igen – og på dagen vil han guide jer igennem varianter. Kom og giv din mening til kende.

Ud af de 3 varianter skal vores kommende øl findes, og i Kr. Himmelfartsferien lancerer vi den endelig version af øllen - med navn selvfølgelig. :)

25.01.2016

Der smages til...

I påskeferien 2016 kommer Brygmester Mads Jensen igen forbi, og denne gang skal vi smage brygget til.

Vær med til at finde den måske afgørende og manglende ingrediens – og oplev det sidste stadie i processen inden den endelige bryg er færdig. GRATIS

ølsmagning i påskeferien.
26.03.2016

Den store lancering

Kr. Himmelfart bliver den helt store dag, hvor vi lancerer Henne Strand Campings nye kulinariske oplevelse.

Kom og vær med til en sanselig og festlig dag! Der vil være rig mulighed for både at smage og købe vores nye øl.

Alle er velkommen. GRATIS

Den store lancering af den nye øl
07.05.2016