• Luksuscamping i fantastiske omgivelser

Vedr. Coronavirussen

Information til vores gæster som følge af den ekstraordinære situation vi alle befinder os i på grund af Coronavirussen i Danmark.

 

På Henne Strand Camping & Resort har vi valgt at holde åbent indtil videre - men vi passer selvfølgelig på vores gæster og personale.

 

Vi følger naturligvis sundhedsstyrelsens anbefalinger vedr. Coronavirussen, og ønsker også I som gæster følger disse anbefalinger.

 

Vedr. rengøring og hygiejne har vi forholdt os til den nye situation, blandt andet ved at opsætte desinfektion i vores bygninger. Alle overflader vil dagligt blive desinficeret.

 

Aktivitets- og opholdslokaler

Følgende aktivitets- og opholdslokaler vil være lukket indtil I hører nærmere:

- Vandlandet
- Fitness & Spinning
- Villa Krea
- Villa Play
- Café HAV
- Wellness Henne Strand

 

Vi håber at kunne åbne alle aktiviteter igen d. 14. april. Vi holder jer opdateret.

 

---

 

Til gæster til Natur Suite eller Lærkerede

Natur-suites og Lærkereder er som bekendt inklusiv morgenmaden, men også her er vi nødt til at tage vores forbehold. Morgenmaden vil derfor blive leveret til døren indtil andet bliver meldt ud.

 

Til gæster med booket ophold

Gæster som har booket et ophold mellem periode d. 18. marts – 14. april 2020 vil blive kontaktet direkte via mail snarest.

 

Til alle gæster

Dette er en ekstraordinær situation og som gæster bestemmer I selv om I vil gennemføre ferien hos os.

 

Vi følger naturligvis udmeldingerne fra Sundhedsstyrelsen tæt - og nye beslutninger vedr. campingpladsens drift vil blive offentliggjort på vores hjemmeside.

 

---

 

Vi henholder os til, at de fleste gæster har en afbestillingsforsikring gennem familieforsikringen/indboforsikringen eller via deres kreditkort (oftest MasterCard). Og refundering af det betalte beløb vil foregå via forsikringsselskabet 

 

Vi beder om jeres tålmodighed i forbindelse med henvendelser, spørgsmål og lignende - vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

 

Opdateret den 18. marts 2020

KONTAKT

Henne Strand Camping & Resort
Strandvejen 418
DK-6854 Henne

 

Tel.: +45 75 25 50 79
post@hennestrandcamping.dk

 

Some description

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-