Aktiv ferie ved Vesterhavet

Aktiv ferie i fantastiske omgivelser. Kombinér din campingferie med bl.a. mountainbike, vandland, fitness eller en skøn vandretur langs stranden.
aktiv-cykelferie-for-hele-familien

Some descriptionAktiv ferie for hele familien

For os er aktiv ferie ensbetydende med aktiviteter til alle aldre og størrelser. Det er aktiviteter, som spænder bredt og tillader noget for enhver smag. Aktiv ferie kan være fysisk krævende løbe- eller MTB-ruter, men også hyggelige kreative stunder i vores Villa Krea. Eller måske sjov og ballade i vores indendørs vandland.

 

Campingpladsen danner rammen med diverse indendørs aktiviteter, og området bidrager med en natur så alle niveauer kan udfordres – hvad enten det handler om løb, cykling, MTB eller vandreture.

 

Aktiv ferie er populært som aldrig før, og hos Henne Strand Camping kan hele familien være aktiv sammen.

 

Indendørs aktiviteter

Hvad enten solen skinner eller regner falder, er der ingen fare for at du keder dig, når du besøger Henne Strand Camping & Resort. Med en bredt udvalg af aktiviteter for store og små kan alle underholdes med sjove eller fysisk krævende aktiviteter.

Benyt vores lækre indendørs vandland eller få pulsen op i vores Fitnessrum eller Gym-Studio. Melder lysten sig til en tur på spiningscyklen inden grillen skal tændes, er dette også en mulighed.

 

Hvis det i stedet er kreativiteten og legebarnet, som skal tilfredsstilles indbyder vores Villa Krea og Villa Play til leg og hyggelig samvær.

 

fitness-campingplads
mtb-ferie-henne-camping

Udendørs aktiviteter

Med en af Danmarks, måske Europas, bedste sandstrande er det klart at meget aktivitet foregår her, når vejret tillader det. Stranden indbyder til aktiviteter for hele familien, ligesom naturen og området danner nogle fantastiske omgivelser til aktiv ferie.

 

Der er mange ruter til både cykling, løb og vandreture. Ligeledes byder Blåbjerg Plantage på tre mountainbike-ruter af varierende længder:den grønne rute er 4 km, den sorte rute er 7 km, og den hvide ”maratonrute” er 13 km. Det er let at finde vej, for ruterne er forsynet med skilte i de tre farver.

 

På pladsen har vi også Maxi Golf og en legeplads, så alle størrelser kan være med. Derudover ligger Lepus Park blot 10 km fra campingpladsen og er stedet, hvor hele familien leger sammen.

  • Natur1.jpg
  • Udflugter2.jpg
  • M-vandre-fa,ilie-strik.jpg

Naturen

Badestrand, klitter, skov, hede og masser af frisk luft. Campingpladsen ligger nabo til det hele.

 

Nyd Vesterhavet og den flotte lange sandstrand eller besøg Blåbjerg klitplantage. Her er mange muligheder hvad enten i er til cykel- eller vandreturer  

Book ophold

Hurtig og simpel bestilling af campingplads, hytte eller campingvogn
Vind 2.500.-